MediaMarkt krijgt nieuwe topman in Nederland

MediaMarkt krijgt nieuwe topman in Nederland

Arnold Sporrel stapt op als ceo van de Nederlandse tak van MediaMarkt. Hij wordt per 1 oktober opgevolgd door Remko Rijnders.

Sporrel werkte in totaal twintig jaar bij de elektronicaketen in diverse functies. Sinds 2017 was hij ceo in Nederland, als opvolger van Gordon Scholz. Sporrel laat weten nu te gaan genieten van een ‘break’ voordat hij een volgende stap in zijn loopbaan zet.

MediaMarkt maakte onder Sporrel een merktransformatie door waarbij services en oplossingen belangrijker werden. Gesproken werd van ‘de grootste verandering tot nu toe’. Verder bereikte de retailer de mijlpaal van vijftig vestigingen in ons land, met de opening in Mall of the Netherlands.

Opvolger Rijnders is al sinds 2008 actief bij MediaMarkt. Hij begon als storemanager in Nederland en bekleedde daarna diverse internationale functies. Sinds 2018 werkt hij bij de Duitse tak van het concern, eerst als coo en sinds dit jaar als VP international procurement.

Reacties 3


Rob Aalberts 2 jun, 18:37

Media markt en Remko Reinders hebben veel werk te doen, een simpele teruggave van geld van een defect apparaat lukt van geen kant.
Meer dan schande


Ontevreden Klant 1 feb, 16:45

Gefeliciteerd meneer de topman! Snel aan het klantproces beginnen, wegvallende lijnen, onzinnig proces als het product met een defect bij de klant aan komt, en onvriendelijke dames aan de telefoon, die murw geslagen, totaal niet meer gemotiveerd zijn. Winkels zijn prima, maar de online Retail processen dienen grondig aangepakt te worden.


Cristien Geen 10 jan, 16:15

De slechtste winkel cq. Klantenservice van Europa

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!