Deze winkel heeft een hoog schattigheidsgehalte

Deze winkel heeft een hoog schattigheidsgehalte

Ach, gossie! Liefhebbers van schattige, jonge dieren kunnen sinds kort hun hart ophalen in Stadshart Amstelveen. Daar heeft het van oorsprong Nederlandse merk Studio Pets een winkel geopend.

Het is de eerste winkel van Studio Pets, dat veertien jaar geleden werd opgericht door Myrna Huijing. De modefotografe begon toen met het fotograferen van jonge dieren in snoezige settings en maakte er ansichtkaarten van. Daar bleef het niet bij. Van dekbedovertrekken tot broodtrommels, van tassen tot notitieboekjes: overal staan schattige diertjes op. En ook in het buitenland blijken ze er dol op. "De producten van Studio Pets worden over de hele wereld...

Ach, gossie! Liefhebbers van schattige, jonge dieren kunnen sinds kort hun hart ophalen in Stadshart Amstelveen. Daar heeft het van oorsprong Nederlandse merk Studio Pets een winkel geopend.

Het is de eerste winkel van Studio Pets, dat veertien jaar geleden werd opgericht door Myrna Huijing. De modefotografe begon toen met het fotograferen van jonge dieren in snoezige settings en maakte er ansichtkaarten van. Daar bleef het niet bij. Van dekbedovertrekken tot broodtrommels, van tassen tot notitieboekjes: overal staan schattige diertjes op. En ook in het buitenland blijken ze er dol op. "De producten van Studio Pets worden over de hele wereld verkocht."

En bij zo veel schattigheid passen zoete kleurtjes. Het is roze, geel en turquoise dat de klok slaat in de flagshipstore aan het Binnenhof. Op een roze tafel staan pluchen beestjes met grote, gekleurde brillen op. Achterin de winkel kun je op de foto met je favoriete dier op de achtergrond.

Dit is een premium artikel

Verder lezen?

Sluit je net als 2.500 bedrijven aan bij de RetailTrends-community

Slechts €10 voor de eerste maand

Word member van RetailTrends en krijg;
✅ toegang tot alle premium content;

✅ het RetailTrends-magazine (print + online);

✅ net als 40.000 nieuwsbriefabonnees dagelijks het laatste nieuws in je mailbox;

✅ gratis vacactureplaatsingen op RetailTrends Jobs;

✅ korting op RetailTrends-events.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!