Beerwulf benoemt Krijn Jansen tot cco

Beerwulf benoemt Krijn Jansen tot cco

Online bierwinkel Beerwulf heeft Krijn Jansen benoemd tot cco. Jansen neemt het stokje over van Beerwulf-oprichter Marc Scholten. 

Die laatste kondigde ongeveer een maand geleden zijn vertrek bij Beerwulf aan. De oprichter gaat aan de slag voor Heineken Nederland. "Ik ga me weer richten op mijn grote passie: de Nederlandse bierwereld en -marketing", zo liet hij eerder weten. 

Voor zijn opvolger is de bierbranche geen onbekend terrein. Zo was Jansen binnen Heineken onder meer verantwoordelijk voor de product en-marktintroductie van de ‘Blade’-biertap. “Ik wil goed begrijpen wie de Beerwulf-klanten zijn en wat hun behoeftes zijn”, aldus de nieuwe cco. “Beerwulf opereert inmiddels in tien verschillende landen in verschillende categorieën, ik ben benieuwd naar de verschillen en overeenkomsten van onze klanten en markten." 

Beerwulf bestaat sinds 2017 en komt uit de koker van Heineken. Klanten kunnen er diverse soorten bier bestellen en thuis laten bezorgen. Het doel van Beerwulf is naar eigen zeggen om 'Europa’s ultieme online bierwinkel' te worden. 
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!