In deze Spaanse modeboetiek is het altijd lente

Alsof het er eeuwig lente is: dat moet het interieur van deze Spaanse dameskledingwinkel uitstralen. Met veel zachtroze en een paar felgekleurde accenten is architectenbureau Mirror Design daar aardig in geslaagd.

Alsof het er eeuwig lente is: dat moet het interieur van deze Spaanse dameskledingwinkel uitstralen. Met veel zachtroze en een paar felgekleurde accenten is architectenbureau Mirror Design daar aardig in geslaagd.

Het gaat om een flagshipstore van het Spaanse kledingmerk Lola Casademunt, gevestigd in een buitenwijk van Barcelona. Mirror Design was eerder verantwoordelijk voor het interieur van meerdere Lola Casademunt-winkels en haalde voor deze boetiek opnieuw de roze verf tevoorschijn.  

Het interieur moest speels, vrouwelijk en gedurfd zijn. Daarbij is het centrale thema 'een futuristische lente', verdeeld over drie aparte ruimtes met elk een eigen look and feel. De rode draad is in dit geval roze: de kleur is in elke kamer ruimschoots vertegenwoordigd. De twee showrooms worden opgesplitst door een keukentje met roze kastjes en een koelkast in diezelfde kleur. Daarachter zijn felrode tegeltjes geplaatst, wat het geheel een extra vrouwelijke maar ook retro uitstraling geeft. 

In de eerste showroom zijn de muren en het plafond volledig roze. De kledingstukken hangen in goudkleurige rekken en een kleed met panterprint zorgt voor een speels accent. De andere ruimte heeft een lichter interieur, met muren die bijna wit zijn. Hier zijn de kledingrekken roze en is het kleed kobaltblauw. De glanzende plaat van polycarbonaat, bevestigd aan de muur, is eveneens blauw, wat het lichte interieur doorbreekt. Ook vind je hier een voetbaltafel – uiteraard in zuurstokroze. 

Lola Casademunt is een Spaans dameskledingmerk dat naar eigen zeggen ‘comfort combineert met verfijning’ en ‘casual met chique’. Naast kleding ontwerpt het merk ook tassen, sieraden en accessoires. Lola Casademunt heeft pakweg twintig winkels door heel Spanje.

 

Dit is een premium artikel

Verder lezen?

Word member van RetailTrends

€28,75 Per maand

Log in of word member van RetailTrends en krijg toegang tot alle premium content.

Lees ook

Alle artikelen

Meest gelezen