Nieuwe cto voor matrassenverkoper Emma

Matrassenverkoper Emma heeft Andres Westendoerpf benoemd tot chief technology officer. Westendoerpf gaat zich met name richten op het opzetten van een nieuw IT-platform om de internationale groei te ondersteunen. 

De nieuwe cto was eerder werkzaam binnen dezelfde functie bij Engel & Voelkers Technology GmbH. Daar was hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en herstructurering van de interne technologietak binnen de groep. Ook was hij eerder werkzaam bij Zalando en hield hij zich bijna tien jaar bezig met internationaal managementadvies, onder meer bij KPMG. 

"Mijn motivatie is om groei te ervaren – zowel zakelijk als persoonlijk", aldus Westendoerpf over zijn nieuwe functie. "Wat ik vooral spannend vind aan Emma, is dat behendigheid, ambitie en diversiteit zijn verweven in het culturele DNA van het bedrijf."

Emma is opgericht in 2014 en naar eigen zeggen een van de snelst groeiende aanbieders van matrassen- en slaapsystemen in Duitsland. In 2019 zag het bedrijf zijn omzet bijna verdubbelen: van 80,5 miljoen een jaar eerder naar 150 miljoen euro. Emma is ook in Nederland actief.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrieven van RetailTrends en mis niets!

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!