House of Rituals bij succes Europa in

House of Rituals bij succes Europa in

House of Rituals opent deze woensdag zijn deuren in Amsterdam. "Als blijkt dat het een commercieel succes is, gaan we kijken of er ruimte is voor dit concept in andere Europese steden", vertelt Raymond Cloosterman, ceo en oprichter van Rituals, aan RetailNews.

House of Rituals is het eerste warenhuis van het cosmeticamerk. Met de zogeheten flagshipstore viert Rituals zijn twintigjarig bestaan. De winkel zit aan het Spui, op een steenworp afstand van de Kalverstraat, waar twintig jaar geleden de eerste Rituals-winkel opende.

"Omdat het allemaal in Amsterdam is begonnen, openen we hier de deuren van deze experience. Nu gaan we eerst maar zorgen dat dit werkt en daar gaan we komend jaar hard mee aan de slag", vertelt Cloosterman. 

Het nieuwe Rituals-concept moet laten zien welke koers het de volgende twintig jaar op gaat. In het warenhuis van 1500 vierkante meter - verdeeld over vier verdiepingen - vind je onder meer een restaurant, body- en mindspa en een compleet nieuw assortiment onder één dak. Deze woensdag gaan alleen de begane grond en de eerste verdieping open. Fase twee, met de twee spa's, volgt in de zomer van 2021. Neem alvast een kijkje in het vlaggenschip van het cosmeticamerk.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!