Webwinkel Wehkamp breidt zijn directie uit. Per 1 januari 2021 starten Anneke Keller en Frank van Valderen als cto en cfo bij de webshop. Hein Knaapen versterkt vanaf deze maand de raad van commissarissen. 

Knaapen was eerder chief HR officer bij ING Groep en chief HR director bij KPN. Ook vervulde hij enkele managementfuncties bij Unilever. Momenteel is hij lid van de raad van commissarissen bij Coca-Cola.

Keller is momenteel hoofd van de Jumbo Tech Campus. Daarvoor werkte zij onder meer bij Coolblue en had ze diverse functies bij KPN. Keller zal bij Wehkamp haar IT-kennis inzetten om Wehkamps positie op het vlak van e-commerce in informatietechnologie te versterken. 

De nieuwe cfo, Van Valderen, is momenteel finance director bij Zalando's Fashion Store in Berlijn. Van Valderen volgt Blake Booysen op bij Wehkamp, die de rol van cfo vijf jaar lang vervulde en onder meer verantwoordelijk was voor het versterken van Wehkamps financiële positie. 

"Met het aantrekken van deze ervaren talenten kan Wehkamp nog beter invulling geven aan haar ambitie om online de eerste keuze t zijn voor Nederlandse gezinnen", aldus ceo Graham Harris.