Wijnmerk Neleman zoekt aandeelhouders

Wijnmerk Neleman zoekt aandeelhouders

Iedereen kan vanaf deze woensdag aandeelhouder worden van wijnmerk Neleman. Via sharefunding platform Eyevestor geeft de coöperatie aandelen uit. De opbrengst ervan komt volledig ten goede aan het wijnmerk. 

Een aandeel kost twee euro. Het minimale investeringsbedrag is 250 euro (125 aandelen). Met zijn aandeelhouders wil Neleman de wijnwereld 'al drinkend' een beetje mooier maken.

Het merk heeft als doel om de grootste wijnleverancier te worden en heeft als missie 'Good wine to save the world'. In (reguliere) wijnbouw gaat nog veel mis, wordt veel gif gebruikt en lokale druiven worden vaak gerooid om plaats te maken voor populairdere soorten. Aandeelhouders van Neleman worden mede-eigenaar en helpen zo deze misstanden aan te pakken. Gimsel Rotterdam, een grote speler in de natuurvoedingswereld, is de eerste belanghebbende die Neleman mag verwelkomen. 

Derrick Neleman is de oprichter van het wijnmerk en tevens eigenaar van Bodegas Neleman. RetailTrends sprak onlangs met Neleman en zijn ambitie om 'je favoriete wijnmerk' te worden.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!