Go-Britain in Tilburg staat op omvallen

Go-Britain in Tilburg staat op omvallen

Als gevolg van de coronacrisis dreigt sluiting voor de winkel van Go-Britain in Tilburg, die in september vorig jaar een doorstart maakte. "Als de winkel dicht blijft en er geen regeling komt in de vorm van subsidie, is het heel simpel: nul plus nul is nul", vertelt mede-eigenaar Manal Jama tegen de NOS.

"Je moet voor 15 maart ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel", vertelt Jama. Partner Khalil kocht de failliete boedel van de winkel in Tilburg en de webshop in september vorig jaar van het toenmalige moederbedrijf Rib Eye Steak. Dat is te laat om van de regeling van de overheid gebruik te maken.

Go-Britain in Tilburg heeft net genoeg geld om het personeel te betalen. "De spaarcenten zijn sowieso op. We moeten het hebben van de inkomsten." 

Onder de vorige eigenaar, die vorig jaar failliet ging, telde Go-Britain vier winkels. In de drie jaren daarvoor werd verlies geleden, maar de winkel in Tilburg draaide wél goed en maakte als enige vestiging een doorstart als zelfstandig bedrijf. 

Foto: Google StreetView

Reacties 1


Didier W 12 jan, 19:53

De hele binnenstad in Tilburg staat op omvallen. B&W moesten een paar jaar geleden zonodig de binnenstad fors uitbreiden tbv de Primark. Het beeld van forse leegstand gloort.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!