MediaMarkt test outletdienst in Brussel

MediaMarkt start in februari een test met een outletdienst. Klanten die een product online bestellen, maar er niet tevreden over zijn, kunnen het bij MediaMarkt Outlet retourneren. Daar verkoopt de retailer het weer tegen een gereduceerde prijs. Dat meldt Gondola.

"Het kan een smartphone, een stofzuiger of een ander apparaat zijn dat bij ons is gekocht. Het gaat niet om beschadigde toestellen, want we repareren het product niet", legt een woordvoerder van de elektronicaketen uit. Het betreft alleen retouren waar bijvoorbeeld een onderdeel van ontbreekt, of wanneer de klant het product al heeft. "Wij verkopen het artikel door tegen een prijs die twintig tot dertig procent goedkoper is en de garantie blijft behouden."

De test wordt eerst op kleine schaal opgezet, in de MediaMarkt aan de Brusselse Nieuwstraat. De ruimte is dertig vierkante meter groot. "We willen kijken of veel mensen hun telefoon of toestel teruggeven. Als het concept aanslaat, vergroten we de outlet en rollen we het uit naar andere winkels."

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!