Rivièra Maison brengt nieuw winkelconcept naar Mall of the Netherlands

Rivièra Maison brengt nieuw winkelconcept naar Mall of the Netherlands

Rivièra Maison opent binnenkort een ‘Rivièra Maison Store 2.0’ in Westfield Mall of the Netherlands. Het lifestylemerk spreekt van een nieuw en ‘uniek’ concept.

Afgelopen week werden de laatste handtekeningen gezet voor het nieuwe filiaal in Leidschendam. Volgens Rivièra Maison worden de producten in de winkel straks ‘op een bijzondere wijze' uitgelicht. Daarnaast kunnen klanten er advies op maat krijgen en producten laten personaliseren. Ook is er een ‘Gifting Station’ en een bar.

“Dit is het nieuwe shoppen”, zegt Rivièra Maison-ceo Henk Teunissen over The Mall. “Ons nieuwe concept, Rivièra Maison Store 2.0, past helemaal in deze retailervaring, met bijna duizend vierkante meter pure inspiratie, sfeer en beleving voor de klant.” De officiële opening van het winkelcentrum staat gepland op 18 maart. De opening van de Rivièra Maison-winkel volgt ‘zo snel mogelijk'.

Henk Teunissen (63), oprichter en eigenaar van het woon- en lifestylemerk, was eerder te gast bij de RetailTrends podcast. Beluister de aflevering hier. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!