Vitaminstore krijgt nieuwe eigenaar

Vitaminstore, verkoper van onder meer voedingssupplementen en natuurcosmetica, komt in handen van Nobel Capital Partners. De investeringsmaatschappij neemt de 32 winkels en de webshop over.

"We zijn in korte tijd onder de indruk geraakt van de kennis en ervaring van Nobel op het gebied van digitale transities en hun visie op productinnovaties en het bouwen van sterke merken", vertelt Koert Otten die Vitaminstore in 1995 samen met Alain Vermeulen oprichtte. "Ik ben ervan overtuigd dat Nobel van grote betekenis kan zijn in de volgende fase van onze onderneming. Alain en ik zien dan ook uit naar een vruchtbare samenwerking."

Nobel Capital Partners ziet kansen met Vitaminstore nu er in de samenleving 'een toenemend gezondheidsbewustzijn' is en een gezondere levensstijl vanuit de overheid gemotiveerd wordt. "Wij denken dat we enorme winst kunnen boeken als we de specialistische kennis van Vitaminstore weten te vertalen naar gepersonaliseerd online advies", legt Daniël van der Pluijm, oprichter van Nobel Capital Partners uit. 

Wat de investeringsmaatschappij voor Vitaminstore betaald heeft, is niet bekendgemaakt.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!