Action doet mee aan winkelen op afspraak

Action doet mee aan winkelen op afspraak

Action biedt vanaf woensdag ook winkelen op afspraak aan. Klanten krijgen tien minuten de tijd om inkopen te doen, meldt het bedrijf op zijn website.

Alle 395 Action-winkels doen mee. Vanaf dinsdagmorgen kunnen klanten via internet een afspraak maken. Ze kunnen alleen kiezen voor de twee daaropvolgende dagen. Dus als ze zich dinsdag aanmelden, kunnen ze alleen een afspraak maken voor woensdag of donderdag.

Het is niet toegestaan om meerdere tijdslots achter elkaar te reserveren en klanten mogen niet iemand anders meenemen. Er is een speciale rij voor winkelen op afspraak, net zoals voor click & collect.

Ook onder meer HEMA en Blokker bieden winkelen op afspraak aan, net als Gamma en Karwei. IKEA liet al weten niet mee te doen. Het is voor de Zweedse warenhuisketen, met enorme winkels, niet rendabel.

Reacties 36


J Kuitert 1 mrt, 15:46

Schiet niets op 10 minuten winkelen.


Jose Batens 1 mrt, 15:58

Afspraak maken v roosmalen plein denbosch


Dutch Dutch 1 mrt, 16:08

Tien minuten is niks! Vooraf een lijstje maken, door de winkel haasten en weer weg. Beter click & collect. Waardeloos allemaal. Wel met z'n allen naar supermarkten maar niet naar een andersoortige winkel. Grootste flauwekul anno 2021! Pff...


marian nijhof 1 mrt, 16:31

heel raar gedoe 10 minuten belachelijk


A kremers 1 mrt, 16:46

Klopt. 10 minuten daar lukt niet eens als je moeilijk ter been bent. Wel na de supermarkt met zijn allen. Daar staat geen tijd voor. Schandalig. Weg met die vvd ers. Mensen teveel. Nu ons africhten dat we alleen nog ja en amen zeggen. Dat willen ze.


Sabine Van Oorschot 1 mrt, 17:19

Ik vind het ook een belachelijk om tien minuten om bij de action te shoppen


Judith Kroese 1 mrt, 17:32

Belachelijk 10 min
Dit word het niet
Kom op zeg waar gaat dit heen


André houthuijzen 1 mrt, 18:02

wat een flauwekul die 10 min en twee mensen per verdieping, beter gewoon x personen per M2
in de supermarkt mag je wel met ze alle komen waarom dan niet in een andere winkel, wat is het verschil, die reis beweging, kijk eens hoe druk het is ik de parken en bossen. weg met die VVD


Ilva Campagne 1 mrt, 18:05

Schei uit met die onzin


Hugo de Boer 1 mrt, 18:59

Bedenk wel dat een maximale duur van 10 minuten is vastgesteld door de Action en niet door de overheid:

Overheid: Je mag 2 klanten per verdieping tegelijk hebben en de tijdssloten duren minimaal 10 minuten. Per verdieping per uur mag je dus maximaal 6 x 2 = 12 klanten ontvangen. Een winkelier kan er echter voor kiezen om die tijdssloten te verlengen. Je kunt ook tijdssloten van 15 minuten maken. Dan ontvang je per uur 4 x 2 = 8 klanten. Of je maakt er een half uur van. Dan ontvang je 2 x 2 = klanten per uur.

De keuze om ook precies op die 10 minuten te gaan zitten is een keuze van Action. Zij gaan ervan uit dat ze meer hebben aan 12 klanten die tijdsdruk voelen dan aan 8 klanten die wat meer tijd hebben om rond te kijken. Zo'n tijdsdruk kan weleens leiden tot gedrag lijkend op 1 minuut gratis winkelen (gooi zo snel mogelijk je karretje of mandje vol....) en daarmee tot niet altijd even goed doordachte aankopen, oftewel tot een hogere omzet van de Action.


Meltem Olgan 1 mrt, 19:59

Flauwekul


S.n Nadarasha 1 mrt, 20:43

Hai wel kop ding is voor mijn kind veorjaard zo oke


Dina Dijkema 1 mrt, 21:31

Vindt het ook niet kunnen ik bedoel als je helemaal achterin moet zijn dan heb je niks in je kär MsMode nog erger . Ook daar mag je tien minuten binnen maar je moet iets kopen werd mij gezegd toen ik een afspraak wilde maken . Belachelijk wat je moet toch iets vinden naar je zin . Nee was niet vrij blijvend . En dan maar klagen dat ze geen omzet hebben ik voel mij weg gejaagd ik had daar wel een betalende klant kunnen zijn . Nu wil ik nog geen eens meer. Was altijd een gewone tijd klant zo verliezen ze er 1


R B 1 mrt, 21:50

Gelukkig maakte ik altijd al een lijstje. Alleen ben ik nu bang dat het lijstje zo lang is dat 10 minuten niet genoeg tijd is.


Alles is beter Als je positief blijft 1 mrt, 22:08

10 min is meer dan genoeg als je weet wat je nodig heb. Het is beter dan de winkels dicht houden. Of hutje musyje op elkaar in de action shoppen.


Wil Hoekstra 1 mrt, 22:20

Ja supermarkten en Kruitvat mogen er nog steeds teveel mensen naar binnen hoe krom is dat


Linda Eijkelboom 1 mrt, 23:35

En is dat 10 minuten inclusief of exclusief afrekenen?


Eric Vohwinkel 1 mrt, 23:47

Ik wil na action
Heb hoop nodig vooral schoonmaak spullen en toilet artikel, verf enz
Maar kom er niet tussen wil in 10 min alles bij elkaar pakken weet alles licht


Diana Van Lieshout 2 mrt, 04:30

10 minuutjes gratis winkelen 😂😂


Marianne Claassen 2 mrt, 07:45

Ik ben.marianne ik wacht wel dat de winkels helemaal open mogen


Nienke Van der Molen 2 mrt, 07:55

Bij action click & collect ik moet extra geld betalen voor product reserveeren en halve van producten zijn niet beschikbaar, 10 minuten is niet lang genoeg maar altijd can bestelling zetten voor clock n collect en inloop 10 minuten voor artikelen ik kan niet via webpagina bestellen.


Jolanda De kraker 2 mrt, 09:38

Het is belachelijk hoe kan je nu bineen 10 min winkelen schandalig gewoon ik wacht wel tot ze normaal gaan doen


Jo Bullman 2 mrt, 09:43

1 April grap?10 min in en uit..nou dan maar niet.Wat iedereen zegt..supermarkt kan je gewoon in ..en als dit bedoeld is om plezier shoppen te weeren...mensen gaan ook boodschappen doen zonder lijsje.Snap ik dat t weer druk kan worden maar waarom geen beperkt aantal karetjes....zoveel mogen binnen en dan de volgende.Geloof dat nu veel mensen aafhaken...ik in ieder geval ga niet heen.


GEESJE ZWANENBURG 2 mrt, 09:50

Absurd 10 minuten.
Lange reijen in de supermarkt!!!
Dat kan allemaal wel.
Dit is volgens mij nu een machtspelletje kijk is wat wij kunnen!!!!!!
De ondernemers de dupe het winkelend publiek nu deprsief.


Meggy Steemers 2 mrt, 11:28

beter 10 min winkelen om datgene dat je nodig bent te halen dan verplicht voor 15 euro te moeten aanschaffen, wat voor mij bij de Action haast onbegonnen werk is


Naomi Vlaming 2 mrt, 13:24

Dit MOET bedacht zijn door mannen: welke vrouw kan nou 10inuten winkelen bij de A- C- tion??????
Dat is toch geen winkelen...??🤦😂


John van Wissen 2 mrt, 13:26

120 klanten in 10 uur???? Personeel kosten om open te zijn is iedereen het spoor bijster???? Staan ze achter je met een stop watsh dit is het aller domste idee wat ik ooit gehoord heb hoe komt iemand erop! En hoe kan je zo positief reageren????


Henk De V. 3 mrt, 06:34

Onjuiste informatie: Op woensdag 3 maart kan er vanaf 00:01 uur een afspraak ingepland worden op de vrijdag. Dat is pertinent onjuist. Het ia inmiddels 06:31 uur woensdag 3 maart en nog steeds heeft Action de vrijdag niet open gezet. Iemand is aan het slapen (geweest) en ik ben de hele nacht wakker gebleven om een afspraak in te kunnen plannen op de vrijdag.
Wat een klote-maatregel van de overheid. En wat klote voor de heren/dames technici die dit moesten inbouwen op de website. Alle begrip daar oor, maar zorg er dan voor dat jullie het testen en controleren cq testen (na 00:01 uur).
Nu heb ik me de hele nacht geïrriteerd.


Hugo de Boer 4 mrt, 12:26

Tsjonge, klanten die de gehele nacht wakker blijven, omdat ze zo graag het recht krijgen om 10 minuutjes bij de Action te mogen winkelen, dan voldoet het blijkbaar toch wel aan een grote behoefte.


sarah mokiem 4 mrt, 19:02

sorry mevrouw dit kan niet echt sorry ze nemen mij niet in de winkel ik wil ook erin ik heb ook kleren nodig nee


arzu antonova 4 mrt, 19:04

nee mevrouw dit kan niet ik wil ook de winkel in jullie zeggen tegen mij jij gaat wachten er mogen maximaal 2 personen in de winkel jij moet wachten nee mevrouw sorry ik wil ook in de winkel ik wil ook ik heb kleren nodig ik heb geen kleren sorry dit kan niett


J Pieters 9 mrt, 17:50

Wat n flauwekul!! Je komt er op de A-C-tion site niet eens door om n bestelling te doen, laat staan 10 min 🛒, waar gaat dit naar toe!!! 😬mag alleen maar veel belastinggeld verdienen in dit land, dan lacht Rutten wel😟


Igno Peeters 15 mrt, 08:07

We mogen niet winkelen inverband met carona (besmetting) maar als ik boodschappen ga doen bij lidel Aldi appie kun je in de rij staan bij de kassa's
Dan geen besmetting
De normale winkels mogen niet open maar we mogen wel in de rij staan om te gaan stemmen op de heren????


cornelia verboon 24 mrt, 10:08

Ik will an afspraak


An Thijssen 18 apr, 10:31

mensen zanik niet zo. Kan er ook even positief gedacht worden. Neem een lijstje en maak desnoods nog een extra afspraak op een andere dag.


Roy Leppink 18 apr, 12:33

Hele beleid gaat nergens over en kijk eens hoe het personeel van action zijn/best doen om hun klanten allemaal te helpen echt respect voor alles winkel ketens doe het vuur aan de schenen gelegd word

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!