Westfield Mall of the Netherlands heeft meer merken vastgelegd. Onder meer juwelier Pandora en kledingmerk G-Star komen naar het grootste overdekte winkelcentrum van het land in Leidschendam.

The Entourage Group opent drie horecaconcepten in het Eet Theater: Caffeine Bar, Toni Loco (pizza's) en The Butcher (burgers). Ook Van Bol & Feste komt daar met Italiaans gebak en hartige gerechten. Het home-segment wordt na recente aankondigingen van H&M Home, Goossens en Rivièra Maison uitgebreid met De Rebellenclub, dat ook een platform biedt aan jonge meubel- en interieurontwerpers.

Ook beautysalon Puur & Passie komt naar de Mall. Op het gebied van lifestyle, mode en accessoires zijn Score, Garcia Kids, Coool!, Omar Munie, Kyldo en gifstore Ninamo gecontracteerd.

De grand opening staat nog steeds gepland op 18 maart. Of die dan daadwerkelijk kan plaatsvinden, hangt af van de persconferentie die premier Mark Rutte komende maandag houdt. Zogenoemde niet-essentiële winkels mogen op dit moment alleen open voor click & collect en voor winkelen op afspraak, al maken diverse grote ketens van dat laatste geen gebruik.