Labfresh haalt vier ton op met crowdfundingsactie

Labfresh haalt vier ton op met crowdfundingsactie

Labfresh heeft het streefbedrag van 400 duizend euro opgehaald voor de opening van een nieuwe winkel. Het duurzame modelabel startte eind vorige maand een crowdfundingsactie via CrowdAboutNow.

Met het opgehaalde bedrag willen de oprichters in juni dit jaar een brandstore openen aan de Van Baerlestraat in Amsterdam. Het wordt de eerste ‘echte flagshipstore’ van het merk. "We zijn online geboren, maar het bouwen van een merk verdient een fysieke plek", aldus medeoprichter Lotte Vink. "We zien het niet alleen als een saleskanaal maar een stap om een sterker merk te bouwen en juist onze onlinekanalen te ondersteunen." Het kantoor en de showroom aan de Brouwersgracht worden na de verhuizing gesloten.

Het is niet de eerste keer dat Labfresh een crowdfundingsactie start om de productie en de opbouw van het merk te financieren. “Deze manier van financieren spreekt ons aan omdat je samen met je fans aan een merk bouwt”, aldus Vink. “De mensen die in ons investeren geloven in ons product en denken graag mee over de vervolgstappen.” 
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!