Binnen de retailsector ontstaan nieuwe kansen doordat technologie belangrijke gegevens en processen in kaart brengt en bedrijven meer mogelijkheden biedt om de bedrijfsvoering te optimaliseren. 

Dagelijks kampt de retail met pieken en dalen, waar de personeelsinzet optimaal op afgestemd moet worden. Door middel van data-driven workforce management software van ATOSS kun je met de juiste technologie hierop acteren. Combineer dit met instore analytics platform van De Retail Versneller en je bent in staat om op basis van inzichten in klantgedrag het serviceniveau optimaal te managen.

Leer van Remco Nijland van ATOSS Software en Mark Schuijer van Hollander Techniek in ons nieuwste webinar wat er mogelijk is en hoe jouw organisatie kan innoveren met data-driven technologie. Wij leggen je graag uit hoe dit mogelijk én makkelijk wordt met de vele voordelen van de oplossingen die data-driven technologie de retailsector kan bieden. De volgende vragen zullen in 45 minuten o.a. beantwoord worden in het webinar:

  • Hoe stem je je winkelbezetting optimaal af op de toestroom van je klanten?
  • Welke data & analytics kun je gebruiken om weloverwogen beslissingen te nemen?
  • Hoe zorg je dat je de best getrainde medewerker op de juiste tijd, op de juiste plek hebt?
  • Welke kansen ontstaan er?

Ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie en schrijf je in voor ons webinar op 24 maart om 10:30 uur.