Trendhopper komt met twee nieuwe winkelconcepten

Trendhopper komt met twee nieuwe winkelconcepten

Woonwinkel Trendhopper heeft afgelopen jaar twee nieuwe winkelformules ontwikkeld: een City Store-concept en een nieuwe Full Size Store. Met de City Store is de woonwinkel niet meer alleen op de woonboulevard te vinden, maar ook in de binnenstad. 

De vernieuwde Trendhopper Full Size Store is al geïmplementeerd in Heerlen, Breda en in de nieuwe vestiging in Leeuwarden. Het nieuwe concept is opgebouwd uit diverse elementen, zoals een 'podium' voor de nieuwste producten en diverse stijlkamers zodat klanten kunnen zien hoe meubels thuis staan.

Ook is er een creatieve hoek waar je in gesprek kunt met een verkoopadviseur. Dit is naar eigen zeggen 'het kloppend hart' van elke Trendhopper-vestiging. Meubels, accessoires en materialen komen vervolgens samen in de centrale presentatie van de winkel: de highlight kubus, een soort minihuisje waar woonwensen gevisualiseerd worden. 

Het City Store-concept vind je terug in de binnenstad. Afgelopen jaar is in Zwolle het eerste filiaal met deze formule geopend. De winkel heeft een oppervlakte van 900 vierkante meter. Niet-getoonde producten kunnen via een bestelzuil gekocht worden.

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!