Winkelveiligheid in 2021. Doe mee aan het Retail Security onderzoek

Winkelveiligheid in 2021. Doe mee aan het Retail Security onderzoek

Wat betekent veilig winkelen anno 2021? Wanneer zijn winkeliers echt gerust op de veiligheid van hun winkel, mensen en spullen? En wat ís veiligheid eigenlijk vandaag de dag? Dat onderzoekt Trigion, specialist en marktleider in retail security, met de Retail Security Benchmark 2021.

Veiligheidsbehoefte van retailers
Wij willen  retailers ondersteunen bij de invulling van hun veiligheidsbeleid. Om te beginnen door de veiligheidsbehoefte van winkeliers in kaart te brengen. Samen met onafhankelijk marktonderzoeksbureau Markteffect, introduceert Trigion de Retail Security Benchmark 2021. Een onderzoek naar de staat van beveiliging in de retail.

Nieuwe wereld met nieuwe veiligheidsrisico’s 
Met de uitbraak van Covid-19 is de druk op winkeliers enorm toegenomen, ook op het gebied van beveiliging. Sindsdien zien zij zich gesteld voor compleet nieuwe veiligheidsrisico’s en moeten zij invulling geven aan nieuwe veiligheidseisen. Veilig winkelen gaat nu ook over afstand houden, controleren van bezoekersaantallen en het verstrekken van mondmaskers en desinfecterende handgel. En tijdens lockdowns komen daar nog de zorgen bij van de beveiliging van een onbemand pand. 

Inspelen op actuele vraag 
De Retail Security Benchmark 2021 wordt door Markteffect breed uitgezet onder 30.000 professionals in de sector. Iedereen met affiniteit voor beveiliging kan mee doen. Trigion roept retailers op om ook zoveel mogelijk mee te doen. Want alleen dan kan er door branche worden ingespeeld op actuele vraagstukken en behoefte van winkeliers. Deelname aan het onderzoek is geheel anoniem en kost slechts 5 minuten. 

Retail Security Benchmark 2021
De uitkomsten van het onderzoek publiceren Trigion en Markteffect in een uitgebreid rapport dat branchebreed beschikbaar komt. Op verzoek vertaald Trigion de uitkomsten naar een specifieke aanbeveling voorwinkeliers of andere belanghebbenden. 

Doe mee aan de Retail Security Benchmark 2021!

Resultaten
Wil je de resultaten van de Retail Security Benchmark 2021 ontvangen? Dan kun je dit aangeven in het onderzoek.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!