Terugkijken: In gesprek met Xenos en Jumbo

Terugkijken: In gesprek met Xenos en Jumbo

Retailveteraan Linda Keijzer leidt als ceo Xenos met 150 winkels met bijna 2000 medewerkers. De afgelopen drie jaar heeft Keijzer de formule met succes nieuw leven in geblazen. Daarbij heeft ze met haar team gebouwd aan nieuwe trots onder haar collega’s en een sterke cultuur.

Supermarktveteraan Cees van Vliet is sinds een jaar als coo lid van de raad van bestuur van Jumbo Groep, naast Frits van Eerd, Colette Cloosterman-van Eerd en Ton van Veen. Van Vliet richt zich op het uitvoeren en optimaliseren van de winkeloperaties in Nederland en België, buying & merchandising en supplychain.  

Experts Nick Botter (Salesforce) en Markus Konings (Sandenburg-DST) gaan onder leiding van gastheer Rupert Parker Brady in gesprek met de twee topmanagers over de kracht van mensen. De uitzending wordt uitgezonden vanuit Dutch design agency Droog in Amsterdam en mede mogelijk gemaakt door RetailTrends.

Het gesprek is hieronder live te volgen.


 

Reacties 1


Jos Klootwijk 12 apr, 18:39

Gaat van Vliet vertellen over de reorganisatie van de Jumbowinkels volgens het concept dat AH nu aan het terugdraaien is omdat de resultaten van AH de laatste jaren achterblijven bij die van Jumbo.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles van RetailTrends voor slechts € 10,- (eerste maand).

Word member Of log in