Blokker 125 jaar, op naar een gezonde toekomst?

De meest spraakmakende ontwikkelingen en trends in retail & brands, voor en met retailers en marktexperts. Elke woensdag in de RetailTrends Club op Clubhouse. Let op, deze keer eenmalig van 12 tot 13 uur

Host: RetailTrends-redactie
Thema: Blokker 125 jaar

Podiumgasten: Michiel Witteveen (eigenaar Blokker) en Jeanine Holscher (ceo Blokker).

Op 25 april 1896 richtten Jacob Blokker en zijn echtgenote Saapke Kuiper in Hoorn De goedkope IJzer- en Houtwinkel op. In de 125 jaar die volgden groeide Blokker uit tot een van de grote Nederlandse winkelketens met honderden vestigingen in heel Nederland. Een sterk retailmerk, maar ook een formule die door diepe dalen is gegaan. Hoe ziet de toekomst eruit voor deze oer-Hollandse retailer?

Aan Blokker als familiebedrijf kwam in 2019 een einde toen Michiel Witteveen de keten overnam. Hoe ziet hij de kansen en gevaren in de markt voor Blokker? Naast hem schuift ook Jeanine Holscher aan. Zij is als ceo verantwoordelijk voor de directe dagelijkse aansturing van Blokker en bovendien de eerste vrouwelijke ceo in de geschiedenis van de huishoudtketen.

Let op, RetailTrends & Friends is deze keer eenmalig tussen 12 en 13 uur live, een uur later dan het gebruikelijke tijdstip. Ben jij ook geïnteresseerd in de wereld van retail en merken? Sluit je dan aan en word ook member van de RetailTrends Club op Clubhouse.

Je bent van harte welkom.

Heb je nog geen account op Clubhouse? Download hier de Clubhouse-app.

Reacties 2


Ariadne Braakenburg 21 apr, 12:12

[Deze reactie is door de gebruiker verwijderd]

Rini Masen 26 apr, 16:58

We missen jullie erg in ons winkelcentrum in Groot Driene in Hengelo en hopen dat jullie in de toekomst weer een winkel openen . We moeten nu steeds naar het centrum. Vele mensen zouden erg blij zijn als jullie weer een winkel openen gr we missen jullie erg . Er is ook een ouderencentrum in de buurt

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!