Nu op Clubhouse: De rol van supermarkten in gezonder consumentengedrag

De meest spraakmakende ontwikkelingen en trends in retail & brands, voor en met retailers en marktexperts. Aanstaande woensdag in de RetailTrends Club op Clubhouse tussen 11:00 - 12:00 uur.


Host: RetailTrends-redactie
Thema: De rol van supermarkten in gezonder consumentengedrag

Podiumgasten: Hans Stapel (Coop) en Charlotte Linnebank (Questionmark)

Consumenten halen het overgrote deel van hun eten en drinken bij de supermarkt. Supermarkten kunnen dus een belangrijke rol spelen in het stimuleren van een gezondere leefstijl. Maar gebeurt dat ook? Uit onderzoek van Questionmark blijkt dat supermarkten nauwelijks iets doen om gezonde keuzes te stimuleren. Hoe zit dat? Ceo Charlotte Linnebank van Questionmark licht een en ander toe.

Een van de supermarktketens die relatief goed uit het onderzoek naar voren kwam is Coop. Zo is dat de enige onderzochte foodretailer die structureel gezonde recepten aanbiedt aan klanten in zijn winkels. In hoeverre voelt Coop zich hiervoor verantwoordelijk en welke stappen kunnen nog meer gezet worden? We vragen het aan manager coöperatiezaken Hans Stapel.

RetailTrends & Friends is elke woensdag tussen 11 en 12 uur live. Ben jij ook geïnteresseerd in de wereld van retail en merken? Sluit je dan aan en word ook member van de RetailTrends Club op Clubhouse.

Je bent van harte welkom.

Heb je nog geen account op Clubhouse? Download hier de Clubhouse-app.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lees ook

Alle artikelen

Meest gelezen


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!