De Bijenkorf heeft twee nieuwe directieleden

De Bijenkorf verwelkomt twee nieuwe directieleden. Op 15 mei is Christiaan Mourik van start gegaan als directeur omnichannel, supplychain en IT en per 1 juli begint Ronald Voogt als directeur winkels. 

Mourik volgt in zijn nieuwe functie Pieter Heij op. Mourik is als head of technology de afgelopen jaren een van de drijvende krachten geweest achter de groei van de online activiteiten en heeft zich binnen de Bijenkorf onder meer ingezet voor het vergroten van de cybersecurity.

Voogt volgt Machiel Lagerweij op. Voogt was in het verleden werkzaam als Store Manager in de Bijenkorf Den Haag en in de directie als verantwoordelijke voor de winkels. De laatste jaren was hij actief bij Beter Bed, als general manager Benelux. Heij en Lagerweij stapen beide over naar HEMA.

“Ik ben bijzonder blij dat wij retailers van dergelijk niveau en ervaring in ons directieteam mogen verwelkomen. Ik ben ervan overtuigd dat we met Christiaan en Ronald in volle vaart kunnen doorgaan op de ingeslagen weg”, aldus ceo Giovanni Colauto. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!