Flying Tiger opent webshop in Nederland

Flying Tiger opent webshop in Nederland

Flying Tiger Copenhagen verkoopt sinds afgelopen dinsdag ook online in ons land. Nederland is het derde land waar de retailer een webwinkel heeft.

Flying Tiger is al langer online actief in Denemarken en Zweden. Door succes daar is de winkelketen naar eigen zeggen nu klaar om ‘Europa te veroveren’. Net als in de fysieke winkels biedt de webshop een uitgebreid assortiment aan onder meer woon-, hobby-, en cadeauartikelen.

Flying Tiger hoopt met de webwinkel zowel bestaande als nieuwe Nederlandse klanten te bereiken, zegt ceo Martin Jermiin in een reactie. “Nederlanders zijn digitaal vaardig. We hebben een sterk merk en heel trouwe klanten in Nederland, dus dit was een natuurlijke keuze voor ons.”

De webwinkel zit al jaren in de pijplijn. Vijf jaar geleden al zei toenmalig mede-eigenaar Annemieke Degens Dil dat daar op de achtergrond hard aan werd gewerkt.

Flying Tiger is sinds 2008 actief in Nederland. Inmiddels zijn er zo’n twintig vestigingen. Wereldwijd heeft de winkelketen meer dan negenhonderd filialen in Europa en Azië. De internationale jaaromzet bedraagt omgerekend zo’n zevenhonderd miljoen euro.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!