De productlijn voor iedere blondine

Haarkleuren komen in alle soorten en maten, zo ook blond. Onder blond vallen allerlei types en daarom is het soms best lastig om de juiste haarproducten voor je blonde haarkleur te vinden. Daar heeft Kérastase rekening mee gehouden! 

Kérastase is een luxueus haar merk dat zich richt op verschillende haartypes. Ze hebben conditioners, shampoos, crèmes en maskers voor elk haartype. Er zijn ook verschillende haarlijnen die zich richten op de verschillende haartypes. Ook is er een lijn ontwikkeld voor de blondines. In deze lijn wordt er onderscheid gemaakt tussen zes verschillende types blond die hieronder kort wordt uitgelegd! Dan weet je welk product je het beste kan halen voor je blonde lokken.

Grey Blonde
Grijsblond haar kan door de dagelijkse vervuiling die in de lucht hangt geel uitslaan. Absoluut niet de uitstraling voor je wilt gaan. Je zal iets nodig hebben wat de kleur weer corrigeerd. Heb je grijs-blond haar? Dan is de lijn Grey Blonde ideaal voor je haar. Voor deze haarkleur kun je het beste de Bain Ultraviolet gebruiken, maar niet meer dan één keer per week, tot de juiste toon is bereikt. Voor het hydrateren en modelleren van je haar kun je mag zo vaak en veel als je wilt. Let wel op dat geblondeerd haar gevoeliger is en dus sneller kan breken.

Platina Blonde
Net als bij grijsblond is platina gevoelig voor vervuiling. Dit is bij Kérastase veel van dezelfde producten als voor grijs blond haar. Van deze lijn kun je het beste de Kérastase Blond Absolu Bain Ultraviolet één keer per week gebruiken tot je de juiste haartint hebt. Bij overmatig gebruikt kan het er modderig uit gaan zien. Verder kun je van deze lijn de Masque Ultraviolet gebruiken om de tint te behouden en het haar te herstellen.

Californian Blonde
Is je haar Californian Blonde? Dan kun je Blond Absolu Bain Lumière, Cicaflash en Cicaplasme gebruiken voor het verhelderen, hydrateren van je haar en deze te beschermen tegen uv-stralingen. Daarnaast kun je het Cicaplasme gebruiken als nachtserum voor je haar om het te voeden.Zo wordt je droge haar over de koers van de nacht hersteld en bespaar je het ‘’borstelgevecht’’ in de ochtend.

Highlighted Blonde
Voor je highlights kun je het beste dagelijks de Bain Lumière en Cicaflash gebruiken voor het hydrateren en voeden van je blonde haren. Verder geeft Kérastase aan dat je het Cicaplasme serum dagelijks kunt gebruiken om je haar te beschermen, krullen of stijlen. Zo zie je er prachtig uit met je blonde lokken.

Caramel Blonde
Heb je caramel-blond haar? Het is goed om de Kérastase Blond Absolu Bain Lumière en Cicaflash te gebruiken om je mooie haren te verhelderen en te hydrateren. Ook kun je dagelijks het Cicaplasme serum gebruiken om pluis te voorkomen en de puntjes gezond te houden. Dan ziet je haar eruit alsof je rechtstreeks van de kapper komt.

Sunkissed Blonde
Last but not least zijn er voor de sunkissed blondines ook enkele producten die goed zijn voor het haar. Dit haar heeft baat bij een goed masker. Dit hoeft gelukkig niet elke dag. Zelfs niet elke week. Om de week een moment voor jezelf en je haar is meer dan genoeg.  Met de juiste producten zal je haar er prachtig uit zien.

Er wordt dus aan elke blondine gedacht! Of je nu donkerblond, lichtblond, alleen highlights hebt of platina blond bent. Kérastase heeft voor alle haartypes producten om je haar gezond en gehydrateerd te houden.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!