Terugkijken: in gesprek met de Bijenkorf en State of Art

Terugkijken: in gesprek met de Bijenkorf en State of Art

Juist in de retailsector zijn de voordelen bekend van een unieke klantervaring als één van de speerpunten. Niet alleen online met gepersonaliseerde productsuggesties, maar ook in fysieke winkels met het herkennen en erkennen van de relatie en het bieden van een emotionele ervaring.

Marjolijn Meynen (directeur Klant, creativiteit en communicatie de Bijenkorf) en René Repko (general manager a.i. State of Art) gingen op woensdag 23 juni hierover in gesprek tussen 9.00 – 10.00 tijdens de ‘Fabulous 4 Retail Meet-up’ van Sandenburg-DST in samenwerking met Salesforce.

In deze vierde uitzending van ontbijtsessies met ondernemende merken in retail, ontvangt Rupert Parker Brady één van de meest succesvolle omnichannelretailers van Nederland én een Nederlands mannenmodemerk met 43 eigen winkels, shop-in-shop locaties en 600 officiële dealers. Vaste tafelexperts Nick Botter (cio Salesforce) en Markus Konings (ceo Sandenburg-DST) leveren een inhoudelijke bijdrage aan het gesprek dat live wordt gestreamd door RetailTrends.
 

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles van RetailTrends voor slechts € 10,- (eerste maand).

Word member Of log in