Action opent webshop, proef tot eind van het jaar

Action opent webshop, proef tot eind van het jaar

Action is in Nederland met een webshop begonnen. Bij wijze van proef worden tot het eind van het jaar wekelijks enkele artikelen aangeboden die in de winkel niet verkrijgbaar zijn. Er zijn geen plannen om het volledige assortiment aan te bieden, zegt een woordvoerder tegen RetailTrends.

De 'online deals' verschijnen elke dinsdag om 12.00 uur en blijven daar een week staan. "Vijf tot zeven producten, zolang de voorraad strekt", aldus de woordvoerder. "Het gaat om producten die in lijn liggen met onze winkelformule, maar die je niet snel in onze winkel verwacht."

Deze week gaat het bijvoorbeeld om kinderstepjes, een tent in de vorm van een Volkswagenbus en een familiezwembad. De producten worden tegen een verzendtarief van 3,99 euro binnen drie tot vijf dagen thuisbezorgd. Ze kunnen niet in de winkel worden afgehaald. Naast de artikelen die speciaal voor internet worden ingekocht, worden in de eerste weken soms online ook volumedeals van populaire Action-artikelen aangeboden.

Action had tot nu toe geen webshop. Wel bood de discounter klanten vanaf februari enige tijd de mogelijkheid om een deel van het assortiment - zo'n 1800 artikelen - online te bestellen en in de winkel op te halen. 

De proef moet volgens de woordvoerder uitwijzen of verkoop via internet iets voor Action is. "We hebben het snel opgetuigd vanuit het idee: we gaan het gewoon proberen. Onderweg gaan we aan knoppen draaien om te zien wat werkt en wat niet. Aan het eind van het jaar gaan we kijken of het zin heeft."

Op de hoogte blijven van al het retailnieuws? Meld je aan voor de RetailTrends-nieuwsbrief en mis niets.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!