IKEA opent nieuw winkelconcept in Parijs

IKEA opent nieuw winkelconcept in Parijs

IKEA heeft op 23 juni een nieuw winkelconcept geopend in Parijs. Met ‘maar’ 2900 vierkante meter aan winkeloppervlak is het de kleinste winkel tot nu toe van de Zweedse retailer. De winkel van drie verdiepingen heeft een beperkt assortiment met alleen decoratie-artikelen.

De zogeheten IKEA Décoration bevindt zich bijna tegenover het nieuwe La Samaritaine, aan de rue de Rivoli, midden in de binnenstad van Parijs. Dat bericht de Franse CNews. In totaal zullen er ruim 1900 artikelen te vinden zijn, maar een typische IKEA-boekenkast of bed zal de klant er niet aantreffen. De decoratiewinkel zal zeven dagen per week open zijn en heeft geen restaurant. Wel is er een bistro waar klanten een kleine versnapering, zoals een hotdog, kunnen kopen om elders op te eten. 

IKEA wil met het nieuwe concept het assortiment dat het populairst is bij de Parijzenaren, zoals beddengoed, huishoudlinnen, serviesgoed en verlichting, dicht bij de consument brengen, zo is te lezen op de eigen website. In de kleine winkel is het ook mogelijk voor klanten om met zelfscan te betalen, waardoor ze minder lang hoeven te wachten bij de kassa’s. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!