V&D komt tot schikking met geldtransporteur G4S

V&D komt tot schikking met geldtransporteur G4S

V&D heeft een schikking getroffen met geldtransporteur G4S. Het bedrijf had nog ruim 100 duizend euro onder zich, dat volgens de curatoren van het failliete warenhuis aan V&D toebehoorde. Dat blijkt uit het twaalfde faillissementsverslag. 

Door het coronavirus had de bespreking tussen de curatoren en GS4 onder leiding van de rechter-commissaris nog niet eerder plaatsgevonden. Deze is uiteindelijk uitgemond in een schikking. Het bedrag van 55 duizend euro is op de boedelrekening van V&D voldaan. 

Aanvankelijk hield G4S ruim een miljoen euro aan contanten vast, waarmee het openstaande facturen van V&D van vóór het faillissement wilde verrekenen. Over het grootste gedeelte van het bedrag werd destijds al overeenstemming bereikt. 

De curatoren melden verder in het laatste faillissementsverslag dat ze hopen het faillissement medio 2021 af te ronden. Het volgende verslag verschijnt eind dit jaar. V&D ging eind 2015 failliet.

Reacties 1


Hugo de Boer 29 jun, 23:02

De curator die in 2021 nog bezig is met de afhandeling van een faillissement in 2015. Dan zal er van die 55.000 euro per saldo weinig naar de schuldeisers vloeien, maar het merendeel rechtstreeks naar het advocatenkantoor.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!