Structurele extra omzet met Scoor voor je Club!

Structurele extra omzet met Scoor voor je Club!

Scoor voor je Club verbindt lokale ondernemers, sportclubs en consumenten op een makkelijke manier die voor alle partijen profijtelijk is.

Scoor voor je Club werkt simpel en biedt gemak en voordeel voor iedereen. Leden en fans van sportclubs doen aankopen bij aangesloten lokale ondernemers. Zo sparen leden en fans automatisch voor hun favoriete sportclubs én voor zichzelf, realiseren aangesloten winkels en horeca extra omzet en steunen het hele jaar door alle aangesloten lokale sportclubs zonder voorinvestering, zonder kassakoppelingen, zonder extra pasjes en zonder risico.

De helft van het gescoorde spaartegoed gaat maandelijks automatisch naar de sportclub(s) die de deelnemer kiest. Met de andere helft sparen deelnemers voor zichzelf. Daarmee kunnen zij onder andere sparen voor de contributie van de sportclub of voor vouchers van deelnemende ondernemers. Het sparen gaat automatisch door te pinnen bij de lokale ondernemer. 

Hoe meer lokale ondernemers er mee doen, hoe meer plezier alle sportclubs hiervan hebben en hoe meer consumenten een extra reden hebben én houden om lokaal te komen kopen: win - win - win!

Scoor voor je Club werkt o.a. samen met brancheorganisatie INretail om lokale winkeliers te informeren, met VSG (Vereniging Sport en Gemeenten), met NOC*NSF en een aantal sportbonden.

Meedoen met Scoor voor je Club betekent:

  • Omzet verhogen: werven van nieuwe klanten + verhogen retentie van bestaande klanten.
  • Gemak: geen kassakoppeling of IT-inspanning nodig.
  • Publiciteit: gratis zichtbaarheid in de Dappre app en vermelding op de website scoorvoorjeclub.nl + Scoor voor je Club zoekt samen met ondernemers de pers op.
  • Flexibiliteit: maandelijks kan de ondernemer zijn of haar bijdrage aanpassen. De meesten kiezen momenteel voor een percentage van tussen de 1 en 5%.
  • Risicoloos: er zijn geen investeringen en dus geen risico. Klein beginnen zonder investeringen...
  • Oplossen sponsorprobleem: alle sportclubs vragen ieder jaar om sponsorgeld, terwijl je als ondernemer noodgedwongen ook vaak nee moet zeggen. Met Scoor voor je Club ondersteunt de ondernemer de klant en de klant kiest zelf welke club(s) hij wil helpen... Iedereen blij ;-)
  • Een bijdrage leveren aan de sociale cohesie binnen de gemeente: de ondernemer draagt zijn of haar steentje bij aan het feit dat iedereen kan sporten, ook met een kleinere beurs.

www.scoorvoorjeclub.nl/ondernemers

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!