The Eataly Experience - Driedaagse studiereis van RetailTrends

The Eataly Experience - Driedaagse studiereis van RetailTrends

Ga je op 30 september met ons mee op studiereis naar Italië? We laten je graag Milaan zien - een stad vol legendarische luxemerken en de Quadrilatero d’Oro, oftewel de Gouden Vierhoek. 

In Bologna wacht Oscar Farinetti ons op. Als oprichter van het culinaire concept Eataly weet hij als geen ander wat lekker eten is. In Fico Eataly World, 'het Disneyland voor de culinaire liefhebber' deelt hij zijn enthousiasme voor retail en passie voor eten met ons tijdens een interactieve sessie.

Voor onze Eataly Experience hebben wij plek voor 12 retailers en merkfabrikanten. Je overnacht in een fijn hotel (2x) en je retourvlucht, ontbijt (2x), lunch (2x) en diner (1x ) wordt vanzelfsprekend verzorgd. 

We vliegen op donderdagochtend 30 september vanaf Amsterdam op Milaan, en zaterdagochtend 2 oktober vliegen we vanaf Bologna weer terug naar Amsterdam. We reizen met onze eigen bus en chauffeur tussen Milaan en Bologna, een mooie rit om elkaar goed te leren kennen en van vakgenoten te leren.
Mocht er een voorkeur zijn om op vrijdagavond 1 oktober al van Bologna naar Amsterdam te vliegen, dan kan dat in overleg.

Tarief: € 2.350 ex btw
Geïnteresseerd in deze trip of heb je een vraag? Mail dan naar events@retailtrends.nl

Ben je als toeleverancier geïnteresseerd in deze trip?
Mail dan naar Gideon ten Holte, gideon@retailtrends.nl voor meer informatie over de mogelijkheden.

Reservering van deelname is uiteraard onder voorbehoud. Indien coronamaatregelen het niet mogelijk maken om te reizen zal de reservering worden geannuleerd of doorgeschoven naar een volgende editie.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!