In deze club kom je niet om te dansen

Automerk Lynk & Co heeft er sinds 14 augustus een derde 'club' bij. Ditmaal bij onze zuiderburen. De vestiging is te vinden aan de Drukkerijstraat in Antwerpen.

Automerk Lynk & Co heeft er sinds 14 augustus een derde 'club' bij. Ditmaal bij onze zuiderburen. De vestiging is te vinden aan de Drukkerijstraat in Antwerpen. En dat is extra bijzonder voor ceo Alain Visser. “Omdat ik een geboren en getogen Antwerpenaar ben."

Lynk & Co staat erom bekend op een minder traditionele manier auto’s te verkopen. Namelijk zo min mogelijk. Lynk & Co's missie is om mobiliteit te veranderen door auto’s te delen, niet te bezitten. De Lynk & Co Club in Antwerpen is daarom geen showroom vol met blinkende auto’s, maar biedt volgens het merk een innovatieve kijk op klantcontact in de autobranche. De nadruk ligt op beleving. Wel staat de 01 plug-in hybride auto er, waar op aanvraag een proefrit in gemaakt kan worden.

De nieuwe vestiging zit in het hart van het Antwerpse modekwartier in een monumentale voormalige brandweerkazerne. Het interieur is ontworpen door Lynk & Co en designbureau New Order Arkitektur. Alles in de vestiging, van de producten tot het meubilair, is geselecteerd op milieuvriendelijkheid en esthetisch verantwoorde grondstoffen. Veel van het historische gebouw is behouden gebleven en de renovatie is uitgevoerd met voornamelijk natuurlijke bouwmaterialen en wat gerecycled plastic.

In de club toont Lynk & Co niet alleen de 01 auto. De Gear Collection is er ook te vinden, een selectie merken met dezelfde waarden op het gebied van duurzaamheid, creativiteit en gemeenschap als Lynk & Co. Zo worden er accessoires, woondecoratie, cadeaus en kleding verkocht. 

Lynk & Co heeft ook een club aan het Rokin in Amsterdam. Benieuwd hoe die eruitziet? Bekijk hem hier

Dit is een premium artikel

Verder lezen?

Word member van RetailTrends

€28,75 Per maand

Log in of word member van RetailTrends en krijg toegang tot alle premium content.

Lees ook

Alle artikelen

Meest gelezen