Whoppah breidt organisatie verder uit

Whoppah, een marktplaats voor tweedehands design, breidt zijn team uit. Jelle Kooter is aangesteld als cfo. Daniel Gebler, cto bij Picnic, treedt samen met Guido Fambach (executive vice president sales bij Just Eat Takeaway) als adviseurs toe tot de 'Whoppah steering committee'.

Kooter bekleedde tussen 2006 en 2015 diverse financefuncties bij ABN Amro, digitale vermogensbeheerder Pritle en BinckBank. Met Gebler en Fambach haalt Whoppah naar eigen zeggen ervaren ondernemers binnen met een 'track record in exponentiële groei'. "Gebler heeft met Picnic bewezen dat hij de IT-organisatie van een bedrijf gecontroleerd en hard kan laten groeien", aldus Whoppah-ceo Thomas Bunnik. Fambach zou sterk zijn in het opschalen van businesses in competitieve markten. 

Het steering committee kan gezien worden als een adviesorgaan, waarbij de leden op wekelijkse basis betrokken zijn bij de processen bij Whoppah, legt Thomas Bunnik aan RetailTrends uit. Daarmee is het niet hetzelfde als een raad van commissarissen.

In 2020 traden Winston en Renate Gerschtanowitz al toe als investeerders en co-founders van Whoppah. De voormalige RetailRookie heeft de ambitie om de grootste design-marktplaats van Europa te worden. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!