Sanidump lanceert nieuwe keukenformule

FG-groep wil met de nieuwe keukenketen Küchendump binnen een jaar dertig vestigingen in Nederland hebben. Het moederbedrijf van onder meer Sanidump introduceert de nieuwe formule in eerste instantie als shop-in-shop.

De eerste vestiging van Küchendump is vorige week geopend in de Sanidump-vestiging in Capelle aan den IJssel. Binnenkort volgen Drachten, Amsterdam, Delft, Sliedrecht, Almere, Vlaardingen en Breda. De keukens worden daar opgesteld in aparte ruimtes, zodat bezoekers ze kunnen ‘ervaren zoals een droomkeuken er bij hen thuis uit kan komen te zien’.

Badkamerketen Sanidump is sinds eind vorig jaar onderdeel van FG-groep. Andere franchiseformules die onder het bedrijf vallen zijn Sanisale, Keukensale, Sanistunter en Keukenstunter. In totaal is FG-groep goed voor 129 winkels in Nederland, met nog tien nieuwe op de planning dit jaar.
 

Reacties 1


T M 28 aug, 20:51

Beste Fred Ik kan je als mens , met je lieve vrouw , alleen maar feliciteren , & respecteren, wat jullie samen hebben opgebouwd , kunnen veel mensen van leren , succes veel geluk liefde & Gezondheid toegewenst Gr van 🤠 😁

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!