Fabienne Chapot opent kunstzinnige pop-upstore

Fabienne Chapot opent kunstzinnige pop-upstore

Ter ere van het 15-jarige bestaan opent Fabienne Chapot een pop-upstore en expositie ineen. De FC XV expo is gevestigd in de pop-upruimte van techbedrijf Adyen aan het Rokin in Amsterdam, in het oude pand van Hudson’s Bay. 

Klanten krijgen in de winkel meer informatie over het ontstaan van het modemerk en kunnen de nieuwe limited edition-collectie kopen. “In de expo komen verleden, heden en toekomst van ons merk op een inspirerende manier samen. Ik ben zo trots en blij om iedereen in deze bijzondere omgeving te mogen verwelkomen om samen onze vijftiende verjaardag te vieren”, aldus ceo en oprichter Fabienne Chapot.

Het modemerk is het eerste concept dat van Adyen een periode krijgt om een winkelervaring in ‘The Store’ neer te zetten. “The Store geeft onze klanten de mogelijkheid om onze 'unified commerce' technologie te testen midden in het centrum van Amsterdam”, aldus cfo Ingo Uytdehaage van Adyen. “We zijn verheugd dat Fabienne Chapot de eerste klant is die The Store betrekt. Samen laten we zien hoe de toekomst van retail eruitziet.”

De FC XV expo is geopend van 22 september tot 20 november aan het Rokin 21. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!