VS vervroegt Black Friday uit angst voor lege schappen

Black Friday is dit jaar vervroegd in de Verenigde Staten uit angst voor lege schappen rond kerst. Amazon en Walmart hebben hun eerste stuntprijzen al online staan, zo valt te lezen op de website van het AD

Normaliter gaat de kortingsgekte pas eind november van start, maar bedrijven zijn bang voor leveringsproblemen rond de kerstdagen. De reden hiervoor is problemen met het internationaal zeecontainervervoer en binnenlandse logistiek. 

Ook Nederland maakt zich klaar voor de drukte rondom Black Friday. Begin november gaat er een campagne van start waarin webwinkels klanten oproepen om de cadeautjes voor de feestdagen tijdig te bestellen. 

Reacties 1


J.A. Vos 26 okt, 08:30

Wat een flauwekul dit. Bang voor lege schappen?? Dan ben je mijns inziens niet helemaal goed bij je hoofd om black friday door te laten gaan. Lijkt mij juist een goed moment om nu normale prijzen te hanteren en niet mee te gaan in die opruimwoede.
Ook wij hebben last van leveringsproblemen, dit heeft mij doen besluiten om niet mee te doen aan deze gekte, misschien zelfs niet eens een sale ah eind van het jaar. Iig kleiner en of later. Omdenken heet zoiets.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!