Paagman neemt boekhandel Verkaaik over

Paagman neemt boekhandel Verkaaik over

Boekhandel Paagman neemt per 1 april boekhandel Verkaaik in Gouda over. Het wordt voor het zeventig jaar oude Paagman de vijfde winkel.

Na de overname gaat Verkaaik, opgericht in 1928, in eerste instantie onder de oude naam door. De huidige negen medewerkers gaan mee. "De komende tijd wordt gewerkt aan de integratie van de organisatie en de processen."

Verkaaik is nu nog in handen van Bart Jansen, die het bedrijf zo'n tien jaar leidde. Na de roerige coronaperiode acht hij het moment rijp om de zaak over te dragen. De winkel staat er volgens hem financieel goed voor. Directeur Fabian Paagman voelt zich vereerd dat hij het stokje mag overnemen. "Verkaaik is een fantastische boekhandel met grote naam en faam onder Gouwenaars."

Paagman is sinds 1951 gevestigd in het Haagse Statenkwartier. Daarnaast heeft het bedrijf nog een winkel in Den Haag en eentje in Delft. Sinds vorig jaar heeft Paagman ook een flagshipstore in Mall of the Netherlands in Leidschendam. Er werken bij Paagman zo'n 120 mensen.

Foto: rechts Bart Jansen van boekhandel Verkaaik

Reacties 1


Alfred Kayser 3 nov, 10:26

Waarom "eentje" gebruiken voor de prachtige grote winkel in Delft?
Verder natuurlijk gefeliciteerd!

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!