Dille & Kamille gaat bestellingen CO2-neutraal bezorgen

Dille & Kamille gaat online bestellingen CO2-neutraal en op dezelfde dag bezorgen. De bestellingen worden verwerkt en bezorgd per fiets of elektrische auto vanuit de fysieke winkels van de retailer.

Voor de nieuwe dienst werkt Dille & Kamille samen met bezorger Bringly. De bezorgdienst is gestart in 21 steden in Nederland. In totaal heeft Dille & Kamille 26 winkels in 24 steden. Ook de franchisers van de winkelketen doen mee, vertelt Rajiv Laigsingh, ceo van Bringly, aan RetailTrends. 

Naar verwachting zal de dienst vanaf volgende week ook actief zijn in België. Antwerpen en Brussel zijn dan als eerste aan de beurt. Daarna zullen Gent, Hasselt en Leuven volgen. En uiteindelijk zal ook de enige – onlangs geopende – winkel in Duitsland aan dat rijtje worden toegevoegd. “We verwachten daar eind deze maand of anders begin januari te starten. Niet in december.”

Reacties 1


B C 17 nov, 09:49

Beetje moe van bedrijven die die reclame voor zichzelf maken door dit soort dingen te roepen. Doe het gewoon op zoveel mogelijk vlakken en blijf verbeteren. Laat maar regelmatig( onafhankelijk )testen op hoe sustainable een bedrijf te werk gaat en maak dit openbaar. Kun je daarna een sticker plakken met een score die verplicht wordt om op te hangen. Denk dat we dan bedrijven gaan zien die serieuze stappen maken.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!