'Bol.com van Westland' nog geen succes

'Bol.com van Westland' nog geen succes

Het loopt nog geen storm bij de 'bol.com van Westland'. De meeste winkeliers die zijn aangesloten bij het platform winkelinwestland.nl hebben nog geen enkele bestelling gehad, schrijft Omroep West.

De ontwikkeling van het platform kostte 250 duizend euro, waarvan de gemeente anderhalve ton voor haar rekening nam. "Ze hadden dat geld beter aan de ondernemers kunnen geven", zegt een onderneemster. "Dit werkt gewoon niet."

Met het platform willen de gemeente en MKB Westland voorkomen 'dat al het geld naar de grote winkelketens gaat'. Inmiddels zijn er 350 winkels bij aangesloten. Bij de presentatie in oktober werd gezegd dat het er uiteindelijk 750 zullen worden.

Volgens MKB Westland is het nog te vroeg om iets over het succes van het platform te kunnen zeggen. "Technisch staat het allemaal", zegt manager Marjan Naaktgeboren. "Het wordt nu tijd dat we meer bekendheid aan winkelinwestland.nl geven." Ook de gemeente gelooft er nog steeds in. Wethouder Albert Abee spreekt van een 'langetermijnproject'.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!