Action begint weer met click & collect

Action begint weer met click & collect

Action begint vanwege de lockdown weer met click & collect. Vanaf woensdag kunnen artikelen online worden besteld en vervolgens in de winkel worden afgehaald.

De koopjesketen deed er tijdens de vorige lockdown al ervaring mee op. Vanaf februari was enige tijd een groot deel van het assortiment - zo'n vierduizend van de zesduizend artikelen - beschikbaar voor click & collect. Het gaat nu om hetzelfde aantal.

Action begon in juni met een webshop, aanvankelijk met een handvol weekaanbiedingen en inmiddels iets uitgebreider. Het gaat om een proef tot eind dit jaar.

In tegenstelling tot begin dit jaar biedt de Bijenkorf nu ook click & collect aan. De warenhuisketen bezorgt ook artikelen vanuit de winkels en organiseert videocalls waarbij medewerkers advies geven.

IKEA kon begin dit jaar de grote vraag via de webshop niet aan toen click & collect nog niet was toegestaan. "Dat bestellen en afhalen nu wel mag, scheelt enorm", zegt een woordvoerder tegen NU.nl. "En we zijn bijna een jaar verder. We hebben een veel grotere onlinecapaciteit."

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!