Miss Etam keert terug als webshop

Miss Etam keert terug als webshop

Miss Etam, dat een jaar geleden failliet ging, is terug. Het damesmodemerk biedt nieuwe collecties aan via de eigen webshop en via Wehkamp.

Melanie Barneveld en Thomas Zonneveld zijn verantwoordelijk voor de herlancering. Ze hielden zich eerder al bezig met de e-commerce bij Miss Etam en hebben een e-commerce adviesbureau. Miss Etam zal meerdere collecties per seizoen lanceren en biedt 'actuele, trendy kleding voor ieder moment'. De items zijn beschikbaar in reguliere en plus-size maten.

Miss Etam is gekocht van Martijn Rozenboom, die het merk in september 2020 had overgenomen na het faillissement van modegroep FNG. In februari vorig jaar viel het doek voor Miss Etam, dat op dat moment 39 winkels had. Rozenboom zei toen dat de door de overheid ingestelde lockdown de directe aanleiding was. De laatste winkels sloten in de zomer de deuren.

Reacties 1


Ad Visser 3 mrt, 06:50

Tja, met wat simpel zoeken wie hier achter kan zitten: het geld van de familie Elzas - u weet wel, die van het het failliete Didi, u weet wel die vriendjes van Rozenboom, u weet wel die asset stripper die alle bedrijven waar hij binnenkomt kaalvreet als een spinkhaan..... Daar gaan we weer.....

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!