C&A breidt managementteam uit

C&A Europa voegt twee leden toe aan het managementteam. Suzanne McKenna wordt chief range en sustainability officer. Jason Morgan wordt coo, een functie die nog niet bestond bij de kledingketen.

McKenna is per 1 april de opvolger van Martijn van der Zee, van wie vorige maand per direct afscheid werd genomen. In een persverklaring stond dat hij nieuwe mogelijkheden wilde gaan verkennen. Van der Zee werkte dertig jaar bij C&A, in zijn laatste rol als chief merchandise en sourcing officer.

McKenna wordt verantwoordelijk voor het productportfolio bij C&A en voor alles wat met duurzaamheid heeft te maken. Ze was tot de zomer van vorig jaar global managing director bij schoenenmerk Clarks, een functie die ze een jaar vervulde. Daarvoor werkte ze elf jaar bij lingeriemerk Triumph en negen jaar bij Levi's.

Jason Morgan
Morgan begint 15 april als coo. Hij gaat toezicht houden op alle operationale aspecten bij C&A, zoals assortimentsplanning, goederencontrole, supplychain en logistiek. Morgan komt over van sieradenmerk Pandora, werkte hij bij Gap, Burberry en Coach.

C&A wordt sinds 1 januari vorig jaar geleid door de Nederlandse ceo Giny Boer. Ze probeert de keten moderner te maken en zet fors in op online.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!