Fietsvoordeelshop.nl opent twintigste winkel in Nederland

Fietsvoordeelshop.nl opent twintigste winkel in Nederland

Fietsvoordeelshop.nl opent dit jaar zijn twintigste winkel in Nederland. Daarnaast gaat het bedrijf winkels openen in België.

Op dit moment staat de teller op negentien winkels. In de eerste maanden van het jaar kwamen er zaken bij in Goes, Heerenveen, Rotterdam, Rijswijk en Zoeterwoude-Rijndijk. Rond de zomer opent er een winkel in Arnhem, vertelt marketingmanager Henk Bakker aan RetailTrends.

In de zomer zet Fietsvoordeelshop.nl ook de eerste stappen op de Belgische markt. "In Leuven hebben we een winkel overgenomen en in Gent gaan we er zelf eentje openen." Het bedrijf richt zich vanwege de taal op Vlaanderen en niet op Wallonië. 

"We zien dat de combinatie van fysieke winkels en online heel goed werkt in onze business", aldus Bakker. Hij wijst erop dat mensen graag een fiets willen uitproberen om een weloverwogen keuze te kunnen maken. Daarnaast kunnen ze in de winkels terecht voor service en onderhoud.

In vijf jaar tijd is het aantal winkels van het bedrijf vertienvoudigd. Dat komt mede door de samenwerking met Louwman Group. Dat bedrijf, vooral bekend als autodealer en -importeur, heeft sinds eind 2019 een minderheidsbelang. Om de groei te kunnen opvangen wordt het magazijn van Fietsvoordeelshop.nl in Heerhugowaard uitgebreid.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!