Topmannen vertrekken bij Just Eat Takeaway 

Jörg Gerbig (COO) en Adriaan Nühn (voorzitter Raad van Commissarissen) vertrekken bij Just Eat Takeaway. Dat maakt het concern bekend vóór de aanvang van een aandeelhoudersvergadering vandaag.

Jörg Gerberg is op non-actief gesteld wegens ‘mogelijke persoonlijke misdraging tijdens een evenement van het bedrijf’. Just Eat Takeaway is een onderzoek gestart. Terugkomst in de Raad van Commissarissen is mogelijk wanneer hij in het gelijk wordt gesteld.

Op zijn beurt heeft Adraan Nühn zijn rol als voorzitter van de Raad van Commissarissen zelf neergelegd. “Het is duidelijk dat aandeelhouders zich zorgen maken over de uitdagingen waarmee de onderneming wordt geconfronteerd. […] Mij niet herkiesbaar stellen is naar mijn mening de beste beslissing die ik kan nemen.”

Het moederbedrijf van Thuisbezorgd maakte dit bekend vlak voordat de aandeelhoudersvergadering plaatvond. Hierin zou onder meer worden gesproken over de dieprode cijfers van het concern (1 miljard euro verlies). Mogelijk wordt ook de toekomstige rol van ceo Jitse Groen besproken. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!