Rituals ziet coo alweer vertrekken

Olivier Van den Bossche vertrekt na een kleine anderhalf jaar als chief operational officer bij Rituals. Hij gaat op 1 juni aan de slag bij Galeria Karstadt Kaufhof, de warenhuisketen waar hij eerder al eens ceo was.

Van den Bossche begon op 1 januari vorig jaar als coo bij Rituals. Daarvoor werkte hij ruim drie jaar bij Metro. Tussen 2014 en 2017 had hij als ceo de leiding over de warenhuisketen Galeria Kaufhof, die later fuseerde met branchegenoot Karstadt. Sinds 2015 viel ook de Europese tak van Hudson’s Bay onder zijn eindverantwoordelijkheid. Wie hem bij Rituals opvolgt kon een woordvoerder nog niet zeggen.

Van den Bossche keert nu in de rol van managing director sales terug bij Galeria Karstadt Kaufhof. Hij moet de warenhuizen uit het slop trekken na een zware coronaperiode. “In deze moeilijke competitieve omgeving kan ik me geen betere warenhuisexpert voorstellen, met zowel internationale als verkoopexpertise, waarmee we deze situatie kunnen overwinnen", aldus ceo Miguel Müllenbach over de komst van Van den Bossche.


 

Reacties 1


Leonard Van Liere 20 mei, 17:30

Honkvast kun je nou ook niet zeggen, voorzichtig zou je zeggen 'wie wil zo'n man op zo'n belangrijke positie ?"

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!