Huttopia: conceptstore en hoofdkantoor in Utrecht

Campingketen Huttopia opent een nieuwe locatie in Utrecht: een conceptstore en hoofdkantoor in één. Met het eerste hoofdkantoor buiten Frankrijk wil het kampeermerk sterkere aanwezigheid creëren in Noord-Europa.

Met de verhuizing binnen Utrecht heeft het Franse kampeermerk de beschikking over het dubbele aantal vierkante meters vergeleken met de kleinere locatie in de binnenstad. In het pand wil Huttopia de begane grond inrichten als conceptstore, waar bezoekers een ‘glamping’ tent van binnen kunnen bekijken, zich kunnen oriënteren op een vakantie, of kampeerattributen kunnen aanschaffen. Volgens het merk is deze offline locatie ook belangrijk voor klanten om inspiratie op te doen: veel bezoekers besluiten achteraf een vakantie te boeken. 

De eerste verdieping van het nieuwe pand gaat functioneren als hoofdkantoor: het eerste buiten Frankrijk. De holding van Huttopia heeft zo’n zestig natuurcampings en -parken in Nederland, Frankrijk, China, Canada en de Verenigde Staten. Met de nieuwe winkel ziet het merk kansen om uit te breiden in Nederland.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!