Peek & Cloppenburg breidt winkelbestand uit

Peek & Cloppenburg breidt winkelbestand uit

Peek & Cloppenburg opent dit jaar zeven winkels in Duitsland en andere landen. Ook gaat de warenhuisketen vijf vestigingen grondig renoveren.

In maart keerde P&C al terug in de Duitse stad Gießen, waar nu voor het eerst ook mannenmode is te vinden. Een week later kwam er in het eveneens Duitse Kassel een vestiging van de Deense keten Magasin du Nord bij, die vorig jaar werd overgenomen door P&C. Dit is de eerste Duitse winkel.

In de herfst opent P&C een winkel in Weil am Rhein, waarmee de keten niet alleen Duitse maar ook Zwitserse en Franse klanten hoopt te trekken. Daarnaast komen er filialen in Almere, Brussel en Praag bij. In die laatste stad krijgt dochteronderneming Anson's een tweede winkel. De mannenmodespecialist opende vorig jaar daar zijn eerste Tsjechische winkel en maakte ook zijn entree in Kroatië en Roemenië. De P&C-winkels die grondig worden opgeknapt, bevinden zich in Wenen, Danzig, Split, Zürich en Warschau.

Het gaat in dit geval om P&C met het hoofdkantoor in Düsseldorf, dat onder die naam ook een webshop heeft. In Nederland zit P&C in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en in Mall of the Netherlands in Leidschendam. In totaal heeft deze onderneming 155 warenhuizen in vijftien landen. Er is ook een (kleinere) P&C-onderneming die in Hamburg zetelt en die hiervan los staat. Die heeft 23 P&C-winkels in Duitsland en heeft in Polen, Zwitserland, Hongarije en Tsjechië 17 zaken (en een webshop) onder de naam Van Graaf. 

Reacties 2


Henrico Pit 28 jun, 23:42

@ F.M. Uiteraard. Heb het aangepast. Dank.

Henrico Pit
redacteur RetailTrends


F. M. 28 jun, 21:32

Ze zitten ook in Den Haag.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!