Kruidvat experimenteert met sameday-delivery

Kruidvat experimenteert met sameday-delivery

Kruidvat doet in Den Haag een proef met bezorging op dezelfde dag. De drogisterijketen werkt daarvoor samen met de fietskoeriers van Packaly.

De nieuwe dienst heet Kruidvat Vandaag in Huis en begint in vijf winkels in Den Haag. Klanten die in het bezorggebied voor drie uur ’s middags een bestelling plaatsen, kunnen ervoor kiezen die nog dezelfde dag geleverd te krijgen. De fietskoerier staat dan binnen twee uur voor de deur. Voor de service geldt een minimaal bestelbedrag van vijftien euro en klanten betalen altijd 3,99 euro aan verzendkosten.

Als de pilot een succes is wil Kruidvat de dienst uitbreiden naar andere steden in Nederland en België. Op termijn wil de drogisterijketen toe naar bezorging binnen één uur.

Reacties 3


Leonard Van Liere 2 aug, 17:46

Levering binnen 1 uur, de wonderen zijn de wereld nog niet uit en zet zich dit voort dan komt op den duur de consument de deur niet meer uit. Krijgen we na een veelvoud van busjes en bakfietsen straks een niet aflatende stroom snelle fietskoeriers. Je besteld een pizza en laat er gelijk een deo van kruitvat bij pakken. Dan loop je straks door een verlaten winkelplein en roept verbaasd: hé zaten hier vroeger niet allemaal winkels waar je zo naar binnen kon lopen....


Jigo Speijers 3 aug, 18:25

'een deo van kruitvat' ........ Kruidvat bedoelt u.


Leonard Van Liere 4 aug, 16:19

Natuurlijk Jigo, gelijk ik Jigo in tik en en krijg Jimi, bah, maar dus niet goed opgelet. Dank

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!