Een damesmodezaak met ronde vormen en nude-tinten

Comma heeft voor het eerst een winkel in België geopend. Het Duitse damesmodemerk koos voor 'de levendige en trendy stad' Gent.
 

De zaak van tweehonderd vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen, zit op de hoek van de Brabantdam. Het gaat om een gloednieuw winkelconcept dat de missie van het merk weerspiegelt: 'proud of you, met een zelfverzekerde, vrouwelijke en elegante uitstraling'. Een rustig kleurenschema in warme, lichte nude-tinten moet voor een ontspannen sfeer zorgen. Comma koos daarnaast voor ronde vormen en...

Comma heeft voor het eerst een winkel in België geopend. Het Duitse damesmodemerk koos voor 'de levendige en trendy stad' Gent.
 

De zaak van tweehonderd vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen, zit op de hoek van de Brabantdam. Het gaat om een gloednieuw winkelconcept dat de missie van het merk weerspiegelt: 'proud of you, met een zelfverzekerde, vrouwelijke en elegante uitstraling'. Een rustig kleurenschema in warme, lichte nude-tinten moet voor een ontspannen sfeer zorgen. Comma koos daarnaast voor ronde vormen en natuurlijke materialen.

Door de rustige en terughoudende inrichting trekken de collecties de aandacht. Klanten kunnen er terecht voor zowel zakelijke als casual kleding. De opening wordt tussen 15 en 17 september groots gevierd als de nieuwe herfst/winter-collectie binnen is. Comma heeft in Nederland drie winkels.

Foto's: Ruth Wytinck

Dit is een premium artikel

Verder lezen?

Word member van RetailTrends

€ 10,- voor de eerste maand

Log in of word member van RetailTrends en krijg toegang tot alle premium content.

Lees ook

Alle artikelen

Meest gelezen


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!