ePack: de eerste e-shop voor 100% recycleerbare verpakkingen

Mondiale verpakkingsexpert DS Smith lanceert ePack, het eerste e-commerceplatform voor volledig duurzame en recycleerbare verpakkingsmaterialen in Nederland. Zo kunnen ook kleine en middelgrote bedrijven nu hun voordeel doen met oplossingen op maat.

DS Smith lanceert ePack, de eerste webshop voor 100% recycleerbaar verpakkingsmateriaal
Mondiale verpakkingsexpert DS Smith opent hun ePack webshop voor volledig duurzame verpakkingsmaterialen in Nederland. Zo worden hun oplossingen nu ook beschikbaar voor kleine en middelgrote bedrijven.

ePack biedt een brede waaier aan duurzame materialen voor elk bedrijf en budget, van recycleerbare materialen (dozen, tape, bescherming, tissuepapier...) tot plasticvrije alternatieven: papieren postzakken, recycleerbare geïsoleerde dozen op vezelbasis enz.

Fabrice Clerc-Renaud, Managing Director van ePack: "Na de impactvolle groei van ons platform in zowel het Verenigd Koninkrijk als Zuid-Europa zijn we bijzonder blij om nu uit te breiden naar de belangrijkste markt in Europa. DS Smith ePack stelt e-commerce-retailers in Duitsland in staat om duurzame en innovatieve oplossingen te vinden die aan al hun behoeften voldoen, van de doos zelf tot het opvullen en verzegelen ervan. De innovatieve en klantgerichte website is speciaal ontworpen voor ondernemers die op zoek zijn naar een snelle, betrouwbare en efficiënte partner om hun verpakkingsbehoeften te vervullen."

Deze digitale expansie ondersteunt de aanwezigheid van DS Smith in Europa, met ruim 200 fabrieken die volledig recycleerbare verpakkingen op papierbasis maken voor ‘s werelds grootste merken.

10% korting op eerste bestelling
Ondernemers die ePack willen proberen kunnen nu profiteren van een speciale korting. Met de code welkom10 en bij een bestelwaarde van meer dan € 20 genieten ze een korting van 10% op hun eerste bestelling.

Meer informatie over ePack:
ePack France: dssmithepack.fr
ePack Germany: dssmithepack.de
ePack the Netherlands: dssmithepack.nl
ePack Belgium: dssmithepack.be

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!