Hugo Boss doet het nog beter dan verwacht

Hugo Boss doet het nog beter dan verwacht

Hugo Boss denkt dit jaar nog meer omzet en winst te boeken dan het eerder dacht. Dat meldt het Duitse modemerk na het 'beste kwartaal in de geschiedenis van Hugo Boss'.

De afgelopen drie maanden kwam het merk tot een omzet van 933 miljoen euro, 18 procent hoger dan een jaar eerder. De winst voor aftrek van rente en belastingen kwam uit op 92 miljoen euro, een stijging van 8 procent. In alle regio's waar Hugo Boss actief is, groeide de omzet met dubbele cijfers. In Europa, met 601 miljoen euro de belangrijkste markt, was er een stijging van 17 procent.

Beide mannenlijnen Boss en Hugo groeiden flink. Hetzelfde gold voor de Boss-vrouwenlijn, met 61 miljoen euro omzet nog wel bescheiden van omvang. Hugo Boss stelt dat het erin slaagt steeds meer jongeren aan te spreken. Het merk zet daar met collecties en campagnes op social media extra op in.

Hugo Boss verwacht dit jaar een recordomzet van tussen de 3,5 en 3,6 miljard euro, een stijging van ruim 25 procent. De winst voor rente en belasting komt waarschijnlijk tussen de 310 en 330 miljoen uit.

Reacties 1


Wilma Prevoo 3 nov, 18:55

Dat Hugo Boss zó goed draait, komt zeker weten door CHRIS HEMSWORTH !!

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!